Мисис България се разходи до олтара с осем шаферки и

...
 
Мисис България се разходи до олтара с осем шаферки и
Коментари Харесай

Азис омъжи Маги, вече е Сидерова

  Мисис България се разноски до олтара с осем шаферки и рокля на Лео Алмодал
Носителката на купата Мисис България Маги Желязкова сподели „ да “ на обичания си Георги Сидеров през уикенда. Двойката се сгоди предходната Коледа и планираше сватбата си като градинско празненство, само че студеното време ги форсира да преориентират гостите си към столичен хотел. Осем от най-близките приятелки на модела скочиха в тюркоазените рокли на шаферки и се бориха за букета й, а Азис, който също е след дългогодишните изповедници на Желязкова, пя на ухо за младоженците. Фолк идолът пусна във „ Facebook “ малко видео от ритуала, с който Маги и Георги бяха оповестени за съпрузи на фона на „ Многая лета “. „ Най-прекрасната младоженка! “, сбит бе Костинбродския славей в коментара си под фотографията си с хубавицата от огромния ден.

Сред гостите на събитието бяха бизнесдамата Ваня Червенкова, Рени и екипа на „ На кафе “, в който Маги в последно време се подвизава като коментатор на „ ВИП Брадър “. Брюнетката избра за празника елегантна и оптимално изчистена рокля на филипинския дизайнер Лео Алмодал. По време на подписването Георги и избраницата му си икономисаха традицията с настъпването, тъй като имат вяра, че любовта им не е борба на характери и взаимно се допълват.

 

 
 Красивата младоженка с шаферките си. Красивата младоженка с шаферките си.
 

Това е втори брак за Маги, като от първия – с някогашния състезател Борислав Желязков, по-известен като Боби Манекена, има 14-годишен наследник. Георги Сидеров също има двама младежи от предишна връзка и двойката е решила да не основава общи наследници, а непосредствено да чака внуци. „ За нас ще е комплицирано занапред с тези огромни деца от на по 13 и нагоре - не се виждам с бебе и количка. Прескочих този миг. Крайности от вида на „ открих любовта, дай да раждам ”… Не, не съм привърженичка на тези неща. Уникално се усещам с този човек и взехме решение да имаме едно бъдеще, в което да пътуваме, да си гледаме децата, да си обръщаме внимание и на себе си и да си живеем живота. Ако се бях срещнала с Жоро две години по-рано, може би, само че в този момент на 40, занапред, не! Много желая да пътувам, далечни дестинации…това желая ”, показа неотдавна Маги в изявление за блога на Вихра Петрова.

Виж всички публикации от РАЙНА БОРИСОВА-->
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР